D.O.O „Stefistil“

  D.O.O „Stefistil“ je firma sa tradicijom, osnovana 1990. godine.
Firma se bavi prodajom nameštaja kao i prevozom i uslužnim montiranjem prodatih proizvoda potrošačima.
  D.O.O „Stefistil“ poseduje maloprodajni salon od 600 m2 koji se nalazi u ul. Aleksandra Ivanovića 33 u naselju Busije u Požarevcu. Sve proizvode u našem prodajnom salonu karakteriše vrhunski kvalitet, izuzetno pristupačne cene i savremeni dizajn. Kao adekvatna potvrda ovakvih tvrdnji o kvalitetu proizvoda, govori to da su proizvodi atestirani na šumarskom fakultetu u Beogradu i da su ocenjeni sa najvišom mogućom ocenom Q1. O ceni i dizajnu govore proizvodi sami po sebi. U našem prodajnom prostoru se nalazi bogat asortiman koji uključuje razni komadni nameštaj, ganiture za dnevne boravke, spavaće sobe, dečije sobe, kompjuterske stolove, kuhinje, trpezarije… Većinu navedenog nameštaja radimo i po želji kupca (što se tiče boja, materijala kao i mogućih korekcija dimenzija).

Jedan od pokazatelja dobrog poslovanja je i brza i efikasna isporuka koja tako funkcioniše već 22 godine zahvaljujući dobrom organizovanom timu prodavaca, montera, kao i velikom broju dobavljača kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

O našem uspešnom poslovanju govore hiljade zadovoljnih potrošača iz cele Srbije, koji čak i generacijski opremaju svoj životni prostor kod nas. Salon nameštaja Stefi Stil iz Požarevca preporučuju se sadašnjim i budućim generacijama potrošača.

  Sa našim nameštajem u nove decenije!